aToOn - xPz vs etardz! (4863 views)

ee crea
ee mcleod
ee ghoul
be zeto
be jetro
be redox
13.08.10 21:00 CEST
Status:Finished
Get Button LinksHTML:
BBCode:
Game: et Enemy Territory
Rating:
League: CB ET 3on3 Ladder » Matchlink
Hosting: ClanBase
Manager: gh0ul (Requestee)
Maps: Not announced
On Demand Watch this Match now.

Total Pot: € 1728
The bets are closed.

Broadcasted by

Enemy Territory TV

Total Slots: Auto
Viewer Peak: 20

Comments

gl ghoul, cu @ baserace ;)
:o?
znark said we disgraced your names when we won on baserace :P, was fun tho
MCLEOd <3 go go go aToOn!
gl ghoul <3
gl ghoul
no vila no win
gl ghoul <3 xPz
zeto jetro villa
gl ghoul
zeto low on slac :PPP
he wasnt using it :P
Low belgians are low.
beter dan jij ooit zult worden
dat nou weer niet, ze zijn goed, maar dat is domi ook..
ben jij stoned ofzo? die domi heeft nooit iets bereikt in dit spel, en heb je zeto zien aimen op supply in deze war? daar kan die gozer nooit aan tippen, en hij is niet eens zo active meer naar 't schijnt.
cheats
ben jij fucking stoned fzo ? hij is ne fucking cheater nub
Nooit wat bereikt? Wat heeft die Zeto bereikt dan? =DDDDDDDDDDDD Zeto en aimen? Als ik met mijn luger 15 min rond loop heb ik meer dmg als hem :DDDDD
stinus, voordat je zo gaat praten, heb je domi ooit zien spelen? En wat heeft zeto bereikt? hij heeft n kutreputatatie, tis makkelijk om zijn .avi's te vinden waarin hij duidelijk niet clean aan het spelen was ..
Domi is zelfs beschuldigd van cheaten op LAN met zijn aim, zegt genoeg
We hebben die noobs geraped, HARD in 5on5 eergisteren dus ga maar ergens lullen knulletje =))))
wauw, in een 5o5 mix, zegt al meer dan genoeg over jou als je daar al blij mee bent. Om nog maar te zwijgen over het feit dat we atm in 2010 zitten, en jij nog altijd niet in een goede clan hebt gezeten :DDD. Geen wonder dat je dan over resultaten gaat spreken die je tegen een mix behaald hebt :DDD
Niet in een goeie clan, nou welke "goeie" clan heeft zeto in gezeten dan? Wat heeft zeto bereikt dan? Op cheaten na natuurlijk he?
Overload misschien met al de belgen? Zijn altijd een topclan geweest, ongeacht je haat voor ze (en ga nu niet zeggen dat het niet zo is want je maakt je alleen maar meer belachelijk, hebben twee keer top 3 gehaald in EC waar zeto bij was bij hun tweede plek). En hij heeft ook nog in uQ gezeten samen met razz ati aza die toen samen met idle de beste waren van dat moment. NC finale heeft ie ook gespeeld met België. Duidelijk meer bereikt dan jou alleszins. Ik kom echt ziek van mannetjes zoals jij die nog maar net komen kijken in de et scene (ik hoop voor jou dat je nog maar net komt kijken, anders suck je gewoon als je nog altijd niet in een goede clan gezeten hebt die voor de prijzen meedoen). En dat jij je constant moet vasthouden aan het feit dat zeto gecheat heeft zegt ook genoeg over het feit dat je gewoon niks zinnigs kan terugzeggen. Ja, iedereen weet dat hij gecheat heeft, maar ieder mens met een klein beetje gezond verstand weet wanneer dat was, jij doet precies alsof hij nooit een dag clean gespeeld heeft (wat je direct zou merken aan zijn speelstijl, want toen die met heel overload aan het hacken was was hij al van dag 1 meteen door heel de community verdacht). Dus stop nu maar met zo belachelijk te doen en gedraag je naar je leeftijd. Je bent precies een kindje van 5 jaar met dingen te zeggen zoals "Als ik met mijn luger 15 min rond loop heb ik meer dmg als hem :DDDDD". Maak anders eens een poll ofzo op crossfire met de vraag wie beter is, jij of zeto, eens zien of je een stem zult halen (ik betwijfel zelf of iemand wel weet wie je bent).

Zo he, wat goed van die knul om gecarried te worden door de overloads boys!! Heb al zovaak tegen die zetolowb0b gespeeld en weet best hoe hij is en weet dus ook HEEL wat beter als jou dat hij sucked en echt neit beter is als mij.
Jij hebt duidelijk last van waanideeën, ik ga je dus maar laten. Have fun met OC first division nog voor een tweede keer te winnen anno 2010.
Waanideeën? Dat heet de waarheid, jij nog geluk met jouw waanideeën dan he! Wel grappig dat je zeto zo zit te defenden ik zie je over EC, NC etc praten maar hey?! Geen LAN???? Wauw! Die knul is zo goed maar heeft niet op LAN gespeeld in +-7 jaar tijd? =D
Hij heeft op CPC2 gespeeld en op CPC4, waar hij derde is geworden. Daar gaat je stelling dus.
Hij moet zo kanker goed zijn volgens jou? en dan verliest ie van deze mensen? =DDDDDDDDDDDD
Mcleod the fat estonian rapper? X-dD
verliezen van pier en klein tuurken
tsaumusid
LICKSOMEFUCL ,cleod thiny as fuck
sterk manne :DD
ZALIG

ZETO RULES GVD !!