Atlantis Team 1 vs Atlantis Team 4 (1703 views)

sk ReD_BuL
cz cerece
sk Dusana**
sk atl.PavolSVK
sk MiTko Hrasko
sk atl.Igor8760
28.12.11 19:30 CET
Status:Removed
Get Button LinksHTML:
BBCode:
Game: et Enemy Territory
Rating:
League: Miscellaneous
Hosting: GamesTV.org
Manager: Riddick9669 (Requestee)
Maps: Adlernest
Sp_delivery_te

Broadcasted by

No Servers yet

Comments

Karp Cup!
didnt know there are so many sk players :)
;]
FiLuS you is best slovak player, this is true, KAPR CUP is LAMA CUP this TRUE no FAKE, fun cup, Christmas for Atlantis players.
mohol si kludne aj slovensky odpisat :)
len ma trosku prekvapilo, ze po dlhej dobe vidim tolko slovenskych vlajociek. A samozrejme verim tomu, ze to nie je fake cup, ved koniec koncov atl poznam relativne dobre, resp. to stare atl. Este pamatam na zraz u nas v Presove v separtovej herni, dobra parta ludi, ale to uz je dobrych 5 rokov. Teraz uz nie som vobec v obraze co a ako, a netusil som, ze to este tolko slovakov hrava.
Prajem Vam, celemu atl, vela stastia, nech Vam to cinka a hlavne nech sa dobre bavite :)
Cau, spravili sme si zábavku a chceli sme aby to bolo aj na ETTV, bolo to oznacené ako fake, tak som reagoval. Zo starých pánov tam hrá napríklad Huhu (Bahuu, Omg ba huhu) toho možno poznáš aj osobne. Klan ešte žije bude teraz po novom roku aj chata. Inak sledoval som pred nejakým casom AllStars stále ti to dobre skace.
filusko neviš jak sprovoznit tv..server na to vybaveny mame
Myslim, ze najjednoduchsie je vyplnit request tu na gtv (v hornej liste), takmer vsetko potom bude automaticke (pripojenie ettv na server, broadcast, nahravanie ettv dema, vygenerovanie statistik po zapase atd). Po odoslani requestu je najlepsie potom kontaktovat nejakeho z adminov/modov z gtv, aby ten zapas prijali (aby sa nestalo to, co tu, teda ze to oznacia ako fake alebo nieco podobne).
Co sa tyka prevadzky vlastneho ettv, tak s tym skusenosti nemam, aspon nie co sa tyka broadcastovania zapasov nazivo.