PussyFeissit vs One Way (2906 views)

fi pantti
fi kasa
hu HILLSONG
hu cONY
17.05.14 19:00 CEST
Status:Finished
Get Button LinksHTML:
BBCode:
Game: et Enemy Territory
Rating:
League: CG EU ET 2on2 Ladder » Matchlink
Hosting: CyberGamer EU
Manager: cONY (Requestee)
Maps: Sp_delivery_te
Supply
On Demand Watch this Match now.

Total Pot: € 7377
The bets are closed.

Broadcasted by

Enemy Territory TV

Total Slots: Auto
Viewer Peak: 3

Comments

gl hf one way :)
okidoki
when are you avi for 3/3 offi?
You have € 2000 on fi puFe
You won € 2020

much bet, much win
Can you guys recall last time when you won a match?
"lololo im so cool, i will laugh at newbies cause they are losing games, #oldschool, #bossstyle"
my god
Jólvan büszke lehetsz magadra gyökér.Ja és feltudnám idézni azokat a meccseket amikor nyertünk.De azér én figyelembe venném hogy mégis kik ellen játszunk..Top 1-2 teammal általában, mivel nincs más enemy. De azér szép póbálkozás, örülök a kommentednek, így már tényleg belátom hogy nekem volt igazam.. NINCS ÉLETED ember,nehéz lehet az ET eseményeket és a CSGO-t is egyszerre űzni, bárcsak nekem is ennyi problémám lenne ..
"top 1-2" :D
Neve nincs senkik ellen játszotok :D Csak azért basztatlak titeket, mert elhiszitek magatokról, hogy vagytok valakik ebben a játékban.., de nem kell aggódni, 2006-2007 én is azt hittem, hogy phobeus szintű játékos vagyok. Belátom, hogy tévedtem.
Ezzel a "nincs életed" dumával pedig csak magadat nevetteted ki, napi 10 meccseket játszotok. Nekem meg van 270 óra CS-m november óta. Tehát miről is beszélünk?
Egyébként szívesen segítek fejlődni, nem viccelek.
Ki kér tőled tanácsot? Ne nevettesd ki magad pls.Akármennyire is mondjuk "jól" lősz, inkább kérek egy gyengébb de normálisabb ET playertől tanácsot, nem egy egoistától ;)!A nevenincsről meg annyit hogy ott van gizmo meg mental meg kresti, akik ellen mind játszottunk, ha neked ez nevenincs.Ja és a nincs életedről annyit hogy nekem törött a lábam mégis lemegyek a 4. ről hogy haverjaimmal legyek, de neked nem tudom, mi a kifogásod, akármikor felnézek eT|teamspeak-re, te ott vagy.
Remélem most akkor nem telefonról írtál, mert az nagyon elszomorítana, hogy velem foglalkozol amíg lent a spanokkal szotyiztok :). Miért vagyok egoista? Magyarázd el kérlek. Én nem mentegetőzök és próbálom bebizonyítani, hogy " van ételem " ahogy te fogalmazol. Játszok ha tudok, mert kikapcsol és élvezem. Ha tehetném játszanék még versenyszerűen is, de erre már nincs lehetőségem.

edit: Tényleg segítek ha szeretnétek.
Tudod, nem kell mentegetőznöd, úgyse hinném el, itt rossz az idő úgyhogy nm a spanokkal szotyizok.A segítséged még mindig nem kell.Egoista meg azért vagy mert azthiszed hogy most elvertél minket azt te vagy az isten.. aztán nehéz lehetett oldschool th-snak elverni minket.Szép volt gratulálok.Szánalmas vagy huszon valahány évesen.. tényleg teljes szívemből sajnállak.
Na várjál, nem te verted magad valamelyik ETTV-n, hogy skillesebb vagy mint én(mi)? Én megmondtam, hogy nem igaz... te pedig nem hittél nekem, hát idd meg a levét :) Szóval te 1 híján 20 éves vagy és nem szánalmas?
Még mindig áll az ajánlatom, sok tanácsot adhatnék(nánk)! Ezeket a "kApot" gyerekéket elvernétek biztos.
Nekem még mindig nem kell a tanácsod, aki flegmázik GTV-n, és utánna nagymenő azzal hogy ő megmondta mekkora király és még vissza is jön azér játszani hogy bebizonyítsa, hát szép életed van.Elértél valamit mondhatom, amit kitűzöl magad elé azt meg is valósítod, kár hogy neked csak a játék az életed. : D vicces fiú vagy
Visszajövök játszani azzal, hogy lement egy 2on2 meccs? kb 100 meccsetek van a hónapban. Kinek nincs élete?
Azér megnézném hogy neked mennyi meccsed van CSGO-ba
282 óra a nyilvántartásban
Legutóbb játszva: máj. 20.
Counter-Strike: Global Offensive

edit: ebből kb 15 óra nem az enyém
let them prac and get better lol ...